tiistai 15. joulukuuta 2009

Messari viikonloppu

Viime viikonloppu kului hirvikoira Sissin kanssa Helsingissä Voittaja 2009 ja Pohjoismaiden Voittaja 2009 näyttelyissä, JP saikin siis viettää viikonlopun kotona koirien kanssa, ilomielin tottakai:)
Sissin tulos lauantailta oli VSP, sai siis Voittaja 2009 tittelin, Sertin ja Cacibin, tuomarina Jari Fors. Sunnuntailta tuomio oli EH norjalaiselta tuomarilta Per Iverseniltä, arvostelu oli kyllä hyvä, mikäli osasin yhtään suomentaa tuota norjalaista arvostelua, hän vain sanoi arvostelun jälkeen "One more year and you will have very good dog" (Sissi on nyt 1 ½v) ja jotain muuta se sanoi myös kaulasta, sitä en enään muista halusiko se sen olevan pidempi vai lyhyempi...noh, samahan tuo:). Norjalaiset tuomarit yleensäkin ovat aika nuivia palkitsemaan junnu- tai nuortenluokan koiria ja muutoinkin heillä on tiukka linja harmaan arvosteluissa, onhan se heidän kotimainen rotunsa. Eli sunnuntain osalta yhdellekkään nartulle ei jaettu ERIä, joten PM-Voittaja 2009 titteli jäi jakamatta.
Näyttelyn virallisten osuuksien jälkeen pääsikin kiertelemään muita kehiä ja mitä parasta niitä kojuja, hulluksihan siellä melkein tulee, kun kaikkia ihnuuksia on myynnissä!
Nopeesti mitä tuli ohikuljettua mm. dobberikehä, niin en kyllä tykännyt, siis moni koira oli oikeasti lihava ja löysä. Kiirehdin kyllä niin nopeesti ohi, etten tiedä mitä tuomiota sellaiset koirat sai, mutta toivoa sopii, että saivat ainakin laihdutuskuuri/lihaskuntoreeni määräyksen!
...olen allerginen lihaville koirille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti