torstai 14. tammikuuta 2010

Sivitymistä

09.01.2010 Käytiin launtaina Tainan ja Lallin ja meidän koirien kanssa Tampereen reissulla, Simo kävi ottamassa siedätyspiikkinsä Eläinystäväsi Lääkärissä ja samalla käytiin mm. rautatieasemalla sivistämässä koiria. Nuo pennut Lalli ja Rilli eivät olleet millänsäkään kaikesta hälinästä, liukuportaista, hisseistä, junista tai kuulutuksista...mutta Simolla olikin hiukan enemmän asioita sulateltavana:) Sen paikkasosiaalistamista olis voinut enemmän harrastaa nuorempana, Simo katseli kauhulla hissiä kuin liukuportaitakin eikä se rautatieaseman tunnelikaan mikään mailman mukavin paikka ollut sen mielestä.
Eräs mies tuli puheille, kun seisoskelimme tunnelissa, katseli ja kierteli ihmeissään Simoa ja totesi, että "Ompa siinä iso ajokoira." Pisti kieltämättä kyllä hymyilyttämään, oikaisin asian kuitenkin:)
Mies olikin niin tohkeissaan koirasta, että syötti Simolle ja Lallille kokonaisen nakkipaketin, siis omia nakkejansa!! Hänellä olisi kuulemma löytynyt repusta vielä toinenkin paketti, mutta jos ei nyt enempää kuitenkaan...Se taisikin Simolle olla parasta koko reissussa!

10.01.2010 Piiiitkästä aikaa päästiin reenaamaan hakua, kun pakkanen hiukan hellitti!
Otin Rillille vain yhden ukon, kunnon motivaatioukon, koska en ole viimeisimmissä reeneissä ollut tyytyväinen sen motivaatioon, siltä on puuttunut se MÄ HALUAN, PAKKO PÄÄSTÄ maalimiehelle!!. Varsinkin, kun sillä on niiin mielettömän voimakas tuo maavainu, jäljet ihan kertakaikkiaan imaisee sen mennessään, jos sillä ei ole 110% halua mennä maalimiehelle, niin jäljestämisen vaara on todellinen!
Käytiin Rillin kanssa siis ensin tsekkaamassa maalimiehet keskilinjalla, sai nameja ja kehuja, leikkiin se ei vielä syty muiden kanssa, varsinkaan alkuun, kun pitää olla vaan niin sosiaalinen. Maalimiehet jäi metsään ja käytiin välillä pois ja lämmittelyjen jälkeen etsintöihin.
Tuulta ei käynyt sitten juuri ollenkaan, joten aika lähelle mentiin, reagoi, palasin pienen pätkän takaisin ja lähetin, hyvin meni ja oli onnellinen löydöstään.
Lopuksi Taina sai Rillin leikkimäänkin keskilinjalla, ei mitenkään heittäydy täysillä leikkiin, mutta alku kuitenkin!
Sitten Simon vuoro, valmiit ukot 2kpl, vasemmalla eka. Lähetin suoraan ja lähtikin sinne minne pitikin. Ilmasu ei ollut kovin hääppönen, mutta ei ihme, koska viimeisimmissä reeneissä ei olla vaadittu kuin vain eka haukahdus. Maalimieskäyttäytyminen oli nyt ihan korrektia.
Toinen ukko oikealla puolella, suora lähetys ja samoin meni sinne mihin pitikin. Ilmaisu oli samantapainen kuin ekallakin, ei kovin tiheetä paukutusta, mutta etäisyys ja käytös maalimieheen oli oikea. Maalimiehillä ruokapalkat, mutta sai lopuksi vielä leikkiä keskilinjalla.
Olin tyytyväinen molempien reeneihin! Reenien jälkeen vielä pitkä lenkki Sarkkilan metsätiellä, varmistin siis itselleni rauhallisen illan:)

11.01.2010
Maanantaina käytiin Karhumäen Elinalla Pirkkalassa vesijuoksuttamassa Simoa, jos sillä saisi vahvistettua niitä mitättömiä tukilihaksia ja tasoitettua toispuoleisuutta. Niiden aiempien lukkojen ja kierouden takia Simon vasen puoli on heikompi kuin oikea. Noh...kymmenen minuuttiahan se jaksoi reippaasti kävellä ja kun rytmiä alettiin muuttamaan ravivauhtiin, niin väsähti heti ja tilalle tuli peitsi. Reeni lopetettiin siis siihen, kun ei kerran jaksa! Ensi viikolla mennään uudestaan ja tavoitteena on jo 15-20 minuuttia ja kotiläksynä joka päivä lumihanki KÄVELYÄ, jotta selkä- ja keskivartalon lihakset aktivoituisivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti